Blog

Dragi susţinători ai vieţii,

Suntem la finalul Lunii pentru viață 2017 „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”. La Marșul pentru viață 2017, în cele 138 de orașe din România au participat peste 110.000 de oameni. În Republica Moldova, Marșul s-a desfășurat în 149 de localități.

În acest an, românii au dovedit mult talent la inscripționarea de pancarte, realizarea de bannere personalizate, iar câțiva fotografi cu suflet mare au realizat fotografii excepționale. De asemenea, numărul de clipuri de promovare a Marșului a fost mai mare decât în orice an de până acum.

Așa că și în acest an Asociaţia Studenţi pentru viaţă organizează Concursurile „ROMÂNII AU TALENT PRO-VIAȚĂ” 2017:

  • Concurs de pancarte folosite la marș (puteți trimite pancarta în format pdf sau jpg sau o fotografie cu ea la marș) sau la activități din LPV
  • Concurs de bannere electronice
  • Concurs de fotografii realizate în timpul MPV sau activități din LPV
  • Concurs de videoclipuri de promovare a MPV sau a altor activități din LPV
  • Concurs de videoclipuri cu marșul sau activități din LPV
  • Concurs de eseuri pe tema „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”

La fiecare concurs, premiile sunt:

Premiul I: 10 reviste Pentru viaţă nr. 6, „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine” și 3 seturi de cărți „Bebe. O poveste din burtică” și „Ioana. O poveste despre Sindromul Down”

Premiul II: 5 de reviste Pentru viaţă  nr. 6, „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine” și 2 seturi de cărți „Bebe. O poveste din burtică” și „Ioana. O poveste despre Sindromul Down”

Premiul III: 3 reviste Pentru viaţă  nr. 6, „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine” și 1 set de cărți „Bebe. O poveste din burtică” și „Ioana. O poveste despre Sindromul Down”

 

Materialele trebuie trimise pe adresa studentipentruviata@gmail.com

La aproape toate concursurile materialele sunt gata, deci nu trebuie decât trimise. Data limită de trimitere a materialelor este 3 aprilie 2017. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei Voluntarilor pentru viață 2017 de la București, miercuri, 5 aprilie.

Vă așteptăm !