Vino alături de tineri din toată ţara la hramul Mănăstirii Putna!

1384193_141323069371689_8189594855030309749_n

Între 30 iunie şi 3 iulie, ASCOR Suceava îi invită pe tinerii studenţi să participe activ la organizarea hramului mic al Mănăstirii Putna.

Pe 2 iulie, de ziua ctitorului său, Sfântul Ştefan cel Mare, Mănăstirea Putna îşi serbează hramul mic. Cu această ocazie, ASCOR Suceava i-a chemat alături de membrii săi şi pe alţi studenţi din întreaga ţară.

Asociaţia noastră, Studenţi pentru viaţă, consideră că această invitaţie constituie o oportunitate dublă. Pe de o parte, vom întâlni acolo studenţi din toată ţara, din mediul asociativ sau nu, şi studenţi din Republica Moldova. Pe de altă parte, această mănăstire are un loc unic în istoria, cultura şi spiritualitatea românească. De aceea, o astfel de întâlnire i-ar fi benefică oricărui student.

Menţionăm că masa şi cazarea sunt gratuite în perioada menţionată.

Se pot înscrie studenţi şi studente, inclusiv cei care au absolvit în acest an ori sunt înscrişi la studii de master şi doctorat.

Pe lângă implicarea în organizarea hramului, cu siguranţă vom apuca să facem şi ceva drumeţii prin împrejurimi, inclusiv un drum la lumina torţelor până la Crucea de pe legendarul deal din apropiere.

Vino şi tu la Putna!

Persoană de contact:
Alexandra Nadane
tel: 0751.859.467
email: studentipentruviata@gmail.com

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *