Blog Știri

cabana-de-iarna-in-bucegi-1024x768

Asociația „Studenți pentru viață” organizează în perioada 24-25 ianuarie a 7-a ediție a proiectului „Drumeții către viață”.

Obiectivul este bătrânul Masiv Bucegi, cu cazare la Padina/Bolboci. Vom face traseu (condiționat de vreme), vom cânta, ne vom juca și vom face toate cele necesare destinderii.

Costuri cazare + transport 80 lei. Mesele se pot lua la cabană la prețuri accesibile, iar pentru drum vă recomandăm să vă luați mâncare de acasă.

Transportul se va face cu mașinile personale. Drumul este asfaltat aproape în totalitate.

Înscrierile se fac pe mail la: studentipentruviata[@]gmail.com sau la telefon: 0749.162.113 (Ștefania).

Echipament necesar pentru această drumeție:

– Bocanci de iarnă, cu o bună aderență la zăpadă, gheață etc. – parazăpezi – pantaloni groși, de preferat impermeabili (de ski, de exemplu) – polar (măcar unul) – căciulă – mănuși groase (de fâș, pe cât posibil) – fular/ cagulă de polar, etc. – geacă de ski/ geacă călduroasă, rezistentă la vânt – șosete călduroase – haine adecvate vremii (călduroase, care se usucă rapid) – rucsac/ ghiozdan de tură – frontală/ lanternă cu acumulatorii plini

Se acordă două locuri gratuite pentru studenții cu posibilități financiare reduse. 

”Drumețiile către viață” sunt activități periodice (lunare) desfășurate în cadrul Asociației Studenți pentru viață. Obiectivul este dobândirea de noi experiențe formatoare, atât pe plan personal cât și profesional. Luna aceasta ne propunem o ieșire lejeră, de înviorare și reintrare în ritm.

Vă așteptăm cu drag!