Blog Știri

12289726_1079466418754354_6041694168222748244_n

Comunicat de presă

Care este, de fapt, semnificaţia Crăciunului? Cadoul perfect? Bradul cel mai frumos? Casa cea mai frumos ornată? Mâncarea cea mai bună? Sau bucuria de a dărui bucurie? De a împartăşi un zâmbet cald? De a umple de lumină şi pace locurile întunecate de tristeţe? Locurile din sufletele copiilor defavorizaţi care au un vis, prea mărunt pentru noi: să-i spună Moşului că au fost cuminţi şi că merită şi ei să înveţe iubirea. Merită un Crăciun plin de dragoste!

Sunt atâtea clipe în care uităm că Viaţa ne este Dar şi Minune.

Sunt atât de multe clipe în care uităm să dăruim celor din jur Dragostea noastră.

Sunt atâtea clipe în care uităm că lângă noi sunt oameni care au nevoie de foarte puţin pentru a ZÂMBI.

Asociaţia Studenţi pentru viaţă Sibiu organizează duminică, 29 Noiembrie, între cu orele 15:00-17:00, la SALA THALIA, spectacolul caritabil Sărbători pentru toţi”.

Spectacolul va debuta cu participarea extraordinară a Codruţei Rodean, a Grupului vocal de muzică tradiţională „Junii”, vocile inconfundabile ale Cvintetului Vocal Anatoly, dar şi ale unor minunate artiste precum Ioana Laura Anghel, Ionela Sterp şi Violeta Găgeanu. Toate aceste extraordinare interpretări vor fi precedate de prestaţiile Membrilor Asociatiei Studenţi pentru viaţă Sibiu, de elevi pregătiţi de inconfundabila Mariana Anghel, de soliştii Cătălin Gaga şi Valentin Neamţu.

Evenimentul va fi prezentat de actrița Ioana Picoș.

Preţul biletului este de 10 lei, iar o parte din banii strânşi se îndreaptă către Centrul de zi pentru copii defavorizaţi „Rut”.

Puteţi, de asemenea, să aduceţi şi mici daruri pentru cei mici, frumos ambalate.

Sala Thalia este situată pe Strada Cetăţii 3-5, Sibiu, 555501 Sibiu.

Persoană de contact:

Mihai Țăruș

0762-413.178.