Blog

foto sarbatori

Foto: Dinu Savopol

Luni, 21 decembrie 2015, începând cu orele 18.00, are loc ediţia a II-a a spectacolului caritabil „Sărbători pentru toţi”.

Evenimentul are drept scop conştientizarea problemelor şi sprijinirea victimelor violenţei în familie şi este dedicat mamelor şi copiilor care beneficiază de ajutor şi protecţie în cadrul centrului „Patriarh Justinian Marina”.

Sărbătoarea Crăciunului este simbolul iubirii şi al iertării depline, de aceea ne dorim să fiţi alături de noi, Asociaţia „Studenţi pentru Viaţă”, şi de îndrăgiţii artişti Ioana Picoş-Făgădaru, Vlad Miriţă, Alexandru Burcă, Momo Peter Sanno şi Maria Ciocan pentru a ne bucura împreună cu copiii de la asociaţia „ Diaconia”, care au pregătit câteva momente artistice speciale.

În încheiere va sosi şi Moş Crăciun care va oferi daruri tuturor copiilor prezenţi în seara evenimentului, iar participanţii se vor putea bucura de expoziţia de lucrări de artă plastică ale copiilor şi de un târg de prăjituri de casă.

Ne dorim să realizăm pentru cei 30 de copii aflați în prezent în centrul „Diaconia” cadouri personalizate care să conţină cărţi şi jucării. Pentru aceasta am demarat o colectă internă, deschisă însă tuturor celor care doresc să participe la realizarea unei seri de sărbătoare pentru acești copii și mamele lor. Astfel persoanele care vor să contribuie la bucuria acestor copii o pot face:

  • fie donând în conturile Asociaţiei „Studenţi pentru viaţă”: RO79VBBU2511UN1736792701 – pentru sumele în RON și RO17VBBU2511UN1736791101 – pentru sumele în EURO, cu menționarea destinației „Sărbători pentru toți – 2015”,

  • fie luând legătura direct cu persoanele responsabile cu pregătirea darurilor: Cristina Stoian (0743110341) şi Maria-Antonia Stanc (0720423954), până la data de 19 decembrie 2015.

    Vă mulţumim!

 

Maria-Antonia Stanc,

Președinte

Asociaţia „Studenţi pentru viaţă – Universitatea din Bucureşti”

Povestea lui Moș Crăciun – „Sărbători pentru toți 2014”