Blog

imagine VP

Vă invităm cu drag, din seara zilei de 13 Mai, până duminică, 15 Mai, într-o excursie de voluntariat presărată cu bucurie, la Valea Plopului-Valea Screzii.

Ca parte a programului „Drumeții pentru viață”, excursia din această lună își propune să continue tradiția schimbului de experiență și a colaborării între Studenți pentru viață și Pro-Vita Valea Plopului-Valea Screzii, de această dată prin ajutor la treburile gospodărești oferit prietenilor de acolo. Astfel, sâmbătă vom ajuta la treabă (curățenie, tăiatul lemnelor sau orice alte activități la care este nevoie de mână de lucru) și duminică ne vom bucura de peisajele superbe, de discuții cu oamenii locului, de jocuri alături de copiii din tabără.

Plecarea va avea loc Vineri, 13.05. 2016, la ora 19.00 din zona Victoriei (vom anunța locul exact în timp util) și întoarcerea va fi duminică, 15.05.2016, în jurul orei 18.00.

Deplasarea se va face cu microbuzul, prețul fiind de 55 lei/persoană.

Înscrierile se fac telefonic la numărul 0749 162 113 (Ștefania) și sunt valide doar odată cu achitarea transportului. Înscrierile se termină miercuri, 11. 05.2016, la ora 20.00.

Pentru cei care nu au mai fost într-o astfel de excursie, e important să știți următoarele lucruri:
– condițiile de cazare sunt modeste, dar decente.
– zona este rurală, de munte, motiv penru care e mai răcoroasă și, în caz de ploaie, va fi și noroi.
– pentru lucru trebuie haine și încălțări adecvate, pe care să nu regretăm că le-am murdărit și care să ne permită mișcări libere.
în tabără nu se fumează (oricum, nu e deloc sănătos ).

Vă aşteptăm cu drag alături de noi!