Blog

 

ACTUALIZARE: Deoarece spectacolul dedicat copiilor a fost fixat în 15 decembrie cu mult timp înainte de a afla vestea dureroasă a trecerii la cele veșnice a Majestății Sale Regele Mihai I și a faptului că în această zi este doliu național, „Sărbători pentru toți” ediția a IV-a va avea loc la Sala de Conferințe a Protoieriei Sector 3 Capitală (adresă: Strada Doamnei nr. 20).

Deoarece 15 decembrie este singura zi posibilă pentru copii, am ales să nu anulăm complet desfășurarea spectacolului, ci să îl organizăm într-o sală mai mică și în format restrâns.

Înțelegerea și dragostea pe care Majestatea Sa Regele Mihai I le-a arătat pentru cei vulnerabili ne fac să credem că nu săvârșim o impietate, ci Îl bucurăm că acești copii cu o soartă grea vor avea parte de un moment fericit – e dorința oricărui Rege bun și loial, precum a fost Majestatea Sa, să îi bucure pe cei mai vulnerabili chiar și în momentele cele mai dificile.

Crăciunul este sărbătoarea bucuriei și a dăruirii, iar bucuria este deplină doar atunci când este împărtășită cu ceilalți. Este ușor să împarți ceva cu cei apropiați, dar ce ar fi dacă anul acesta vei dărui bucurie și sprijin celor vulnerabili: mamelor și copiilor cărora violența domestică le-a răpit pacea și liniștea căminului familial?

Asociația „Studenți pentru viață – Universitatea din București”, în parteneriat cu Centrul de primire în regim de urgență a mamelor cu copii victime ale violenței în familie „Patriarh Justinian Marina” al Asociației Diaconia a Patriarhiei Române, cu sprijinul companiei Artist Party vă invită vineri, 15 decembrie, începând cu orele 17.00 în Sala de Conferințe a Protoieriei Sector 3 Capitală (Adresă: Strada Doamnei nr. 20).

Spectacolul pentru copii va fi prezentat de actrița Ioana Picoș, iar pe scenă vor urca: corul „Meloritm” al Palatului Național al Copiilor din București, corul „Tradiția Românească”, corul de colindători al Asociației Studenți pentru viață și corul copiilor de la Centrul „Diaconia”. Copiii se vor bucura de întâlnirea cu Moș Crăciun și de alte surprize pe care le pregătim pentru ei.

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de atmosfera colindelor, de expoziția de lucrări ale copiilor și de un târg caritabil de prăjituri făcute acasă.

Intrarea este liberă.