Blog

Kristy Ardo este una din cele mai iubite mame sportive pe mediul online. La doar 27 de ani, Kristy, cunoscută ca Baby FitGym, are 3 copii pe care îi implică activ în exercițiile fizice pe care le face, postările ei fiind urmărite de aproape 200.000 de persoane pe Instagram.

Pe lângă legătura trainică pe care o formează între ea și copiii ei și stilul de viață sănătos pe care îl promovează, Kristy Ardo este pro-viață, fapt pe care l-a subliniat printr-o postare emoționantă pe Instagram:

Foto: Baby FitGym Instagram

În opinia mea există 2-3 mari decizii pe care trebuie să le luăm în această viață. A mea a fost acum 5 ani când am aflat că sunt însărcinată în ajunul Anului Nou. Eu și cu actualul meu soț nu eram într-o relație serioasă, iar eu crescusem într-o familie crestină conservatoare: ,,pur și simplu nu rămâi însărcinată înainte de căsătorie”. Am facut un test de sarcină într-o toaletă din Starbucks înainte de ieși cu prietenii mei în oraș. Aveam 22 de ani pe atunci. Testul a ieșit pozitiv. În acel moment am simțit un gol în stomac. Nu eram una din acele fete ,,născute pentru a fi mame”. Eram o împătimită după adrenalină cu o motocicletă.

Prietenii mei mi-au spus că nu sunt pregătită să am un copil și m-au sfătuit să avortez. Am rămas șocată de câți oameni mi-au spus că nu e mare lucru, că doar înghiți o pastilă și e ca și cum nimic nu s-ar fi întamplat. Problema ,,Bebe” e ca și disparută.

Apoi am văzut ecografia omulețului care a dovedit că sunt 100 % însarcinată. Tot ce am văzut era un bebeluș. Nu era o grămăjoară de celule, era un bebeluș. Am știut imediat că nu pot să renunț la el. Mi-a fost foarte greu să accept situația și să merg înainte.

Aș fi putut foarte ușor să fiu de cealaltă parte a deciziei. Când mă uit la această poză nu pot decât să mă gândesc la cât de binecuvântată sunt pentru că am această familie. O singură decizie diferită și nu aș fi avut nimic din toate acestea. În fiecare zi îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a arătat un BEBELUȘ la acea primă ecografie. Sunt într-adevăr binecuvântată și nu voi lua acest lucru niciodată ca pe un dat. #poveștideviață