,,O singură decizie diferită și nu aș fi avut nimic din toate acestea”

Kristy Ardo este una din cele mai iubite mame sportive pe mediul online. La doar 27 de ani, Kristy, cunoscută ca Baby FitGym, are 3 copii pe care îi implică activ în exercițiile fizice pe care le face, postările ei fiind urmărite de aproape 200.000 de persoane pe Instagram.

Pe lângă legătura trainică pe care o formează între ea și copiii ei și stilul de viață sănătos pe care îl promovează, Kristy Ardo este pro-viață, fapt pe care l-a subliniat printr-o postare emoționantă pe Instagram:

Foto: Baby FitGym Instagram

În opinia mea există 2-3 mari decizii pe care trebuie să le luăm în această viață. A mea a fost acum 5 ani când am aflat că sunt însărcinată în ajunul Anului Nou. Eu și cu actualul meu soț nu eram într-o relație serioasă, iar eu crescusem într-o familie crestină conservatoare: ,,pur și simplu nu rămâi însărcinată înainte de căsătorie”. Am facut un test de sarcină într-o toaletă din Starbucks înainte de ieși cu prietenii mei în oraș. Aveam 22 de ani pe atunci. Testul a ieșit pozitiv. În acel moment am simțit un gol în stomac. Nu eram una din acele fete ,,născute pentru a fi mame”. Eram o împătimită după adrenalină cu o motocicletă.

Prietenii mei mi-au spus că nu sunt pregătită să am un copil și m-au sfătuit să avortez. Am rămas șocată de câți oameni mi-au spus că nu e mare lucru, că doar înghiți o pastilă și e ca și cum nimic nu s-ar fi întamplat. Problema ,,Bebe” e ca și disparută.

Apoi am văzut ecografia omulețului care a dovedit că sunt 100 % însarcinată. Tot ce am văzut era un bebeluș. Nu era o grămăjoară de celule, era un bebeluș. Am știut imediat că nu pot să renunț la el. Mi-a fost foarte greu să accept situația și să merg înainte.

Aș fi putut foarte ușor să fiu de cealaltă parte a deciziei. Când mă uit la această poză nu pot decât să mă gândesc la cât de binecuvântată sunt pentru că am această familie. O singură decizie diferită și nu aș fi avut nimic din toate acestea. În fiecare zi îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a arătat un BEBELUȘ la acea primă ecografie. Sunt într-adevăr binecuvântată și nu voi lua acest lucru niciodată ca pe un dat. #poveștideviață

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *