Blog

Când ai fost ultima dată la munte? Și într-un peisaj absolut superb de toamnă? Și cu oameni faini, plini de viață, gata să pună la cale proiecte în folosul celor care au mare nevoie de sprijin?

Dacă nu prea știi ce să răspunzi, îți dăm noi o idee!✅

Studenți pentru viață te invită într-un teambuiling de neuitat la munte în weekendul 18-20 octombrie. Vino să petreci alături de noi timp cu folos pe Valea Prahovei, la frumoasa Mănăstirea Caraiman situată la poalele munților Bucegi.

Vom avea seară de talente și socializare, ateliere practice și dezbateri pe diferite teme pro-viață. Vom viziona împreună filmul „Unplanned”, o capodoperbă cinematografică care înfățișează transformarea miraculoasă a unei foste directoare de clinici Planned Parenthood într-una din cele mai puternice voci pro-viață.

Mai mult, o vom avea alături de noi și pe Bethany Janzen, una din fondatoarele asociației ProLife Europe și fostă coordonatoare regională în cadrul Students for Life America. Ne va vorbi despre ceea ce înseamnă să îți dedici viața cauzei pro-viață, adică sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcină, și despre cum se pot pune bazele unei asociații pro-viață într-o facultate.

Și, pentru că suntem totuși la munte, vom face și o scurtă drumeție accesibilă tuturor pentru a ne bucura de superbul peisaj tomnatic.

Costul excursiei este 200 RON și include cazarea pentru cele două nopți și mesele. Cazarea va fi în camere triple. Costul nu include și transportul dus-întors București – Mănăstirea Caraiman.

Noi vă propunem o variante de transport cu trenul:
– plecare la ora 15:10 cu trenul IR 1633 din Gara de Nord, București și sosire la Bușteni la ora 16:42, de unde vom merge pe jos spre mănăstire. Cine nu poate pleca așa de devreme din București, poate ajunge fără nicio problemă și mai târziu vineri seara.

Plecarea de la mănăstire va fi duminică, în jurul orei 17:00, tot cu trenul. Vom lua trenul IR 1746, cu plecare la ora 17:54 din Bușteni și care ajunge în jurul orei 19:43 în București.

Locurile sunt limitate (15 locuri), așa că vă sfătuim să vă înscrieți cât mai repede în formularul de mai jos:
https://forms.gle/4h49s9wEEe4YMTPK8

Pentru mai multe informații, îți stăm la dispoziție la următorul număr de telefon – 0733 487 318 (Eliza)

Te așteptăm în echipa noastră!