Blog

Studenți pentru viață organizează spectacolul caritabil „Sărbători pentru toți” 2019

Crăciunul este sărbătoarea bucuriei și a dăruirii, iar bucuria este deplină doar atunci când este împărtășită cu ceilalți.  Bucuria vine atunci când o oferi, când trăiești clipa făcând binele, când te uiți în jur și nu rămâi indiferent la nevoia de sprijin a celor care au nevoie căldură și iubire. Poate că aceste suflete așteaptă cu cea mai mare bucurie Crăciunul, o sărbătoare a iubirii, a dăruirii, a căldurii și, nu în ultimul rând, a iertării. Oferirea de daruri este semnul iubirii pentru toți și o răsplată a binelui.

Noi, Asociația Studenți pentru viață – Filiala Universității din București, vă invităm la spectacolul caritabil ,,Sărbători pentru toți”. În acest an suntem la ediția a șasea a acestui spectacol caritabil, iar destinatarii bunăvoinței vor fi copiii de la Centrul Social Multifuncțional „Sf. Nicolae”. Pe lângă șansa de a urca pe scenă și de a-l întâlni pe Moș Crăciun, copilașii vor primi cadouri, iar donațiile strânse vor contribui la programele sociale desfășurate de Centrul ,,Sf. Nicolae”.

Evenimentul se va desfășura în Aula Magna a Facultății de Drept, în data de 13 decembrie, de la ora 19:00 și va fi prezentat de actrița Ioana Picoș.

Invitații speciali din acest an vor transforma seara într-una deosebită și vor aduce bucuria Crăciunului în sufletele copiilor. Corul de copii „Meloritm”, trupa Artist Party care va pregăti o piesă de teatru pentru copii și artiștii din cadrul Școlii de dans popular „Bucuria”, având-o alături pe solista Elena Dragomir, vor urca pe scenă pentru a încânta publicul.

Vă așteptăm cu drag la o seară de poveste, o seară de sărbătoare pentru toți! Haideți să ne bucurăm împreună de atmosfera colindelor, de tradițiile și obiceiurile populare, de expoziția de lucrări realizate de copii și de un târg caritabil cu prăjituri de casă.

Cu-n dar micuț de Crăciun,

Omule, vei fi mai bun!

Data: Vineri, 13 decembrie, ora 19:00

Adresa: Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, sector 5, București
Locație: Aula Magna a Facultății de Drept

Intrarea este liberă.

Vă așteptăm!