Blog Știri Toate articolele

Cu o floare nu se face primăvară, dar cu 430 de mărțișoare se fac multe, multe fapte bune. Și vine și primăvara!

Tuturor ne place să primim sau să oferim mărțișoare. Ele reprezintă un simbol al venirii primăverii, al renașterii naturii, al prieteniei și al vieții. Ele devin și mai speciale atunci când fac parte dintr-un gest frumos, dintr-o faptă bună.

Duminică, 23 februarie, la biserica Sf. Grigore Palama din incinta Universitătii Politehnice București a avut loc primul târg de mărțișoare caritabil organizat de Studenți pentru viață. Donațiile primite ajung la Centrul de consiliere pentru părinți și copii „Sf. Alexandra Împărăteasa”, unde mămici în criză de sarcină și copilașii acestora primesc ajutor material și psihologic pentru a depăși situațiile dificile cu care se confruntă.

Suntem recunoscători tuturor celor care au fost alături de noi, tuturor voluntarilor care au pregătit mărțișoare și au ajutat ca acest târg să fie deosebit. Am reușit să strângem suma de 2.750 lei, pentru femeile în criză de sarcină și familii aflate în dificultate!

Împreună dezvoltăm o comunitate pentru viață, împreună suntem alături de familii și de copiii, împreună suntem mai aproape de lumea plină de viață și lumină pe care o vestește, văzut, 1 martie și, nevăzut, începutul Postului Mare.

Vă mulțumim!

Vlog: Târgul de mărțișoare caritabil – 23 februarie