Blog

În mod obișnuit, Lisa Smiley nu ar fi supraviețuit politicii copilului unic din China. Dar după câteva decenii de când părinții ei i-au ascuns pe ea și pe frații ei de autoritățile poliției copilului unic, iar apoi au plecat din China, ea vorbește cu cea mai mare limpezime despre ravagiile pe care cultura avortului le face în societate.

Un clip postat recent de ea se intitulează „Its a baby” – „Este un copil”.

 

„Când o femeie rămâne însărcinată, este un copil în creștere în interiorul ei – nu un mănunchi de celule, o bucată de țesut sau un produs de concepție”, spune Lisa Smiley. „Este un copil cu un unic ADN care a început să trăiască, un copil care crește și se dezvoltă în interiorul ei.”

Afirmația ei este susținută de Dr. Maureen Condic, profesoară de neurobiologie și pediatrie la Facultate de Medicină a Universității din Utah.

„Concluzia că viața umană începe la unirea dintre spermatozoid și ovul este de necontestat, este obiectivă, este bazată pe metoda științifică universal acceptată prin care se face distincție între diferitele tipuri de celule și pe ample dovezi științifice, publicate în mii de reviste științifice cu recenzori independenți” afirmă Dr. Condic într-un raport public asumat de Charlotte Lozier Institute.

Chiar și sistemul de justiție din SUA a recunoscut că o viață care se dezvoltă în uter este un „întreg, separat, unic, o ființă vie și umană” – într-o hotărâre judecătorească din 2008 a Curții de Apel din cadrul celui de-al 8-lea circuit din SUA.

„Am fost însărcinată de patru ori și am născut patru copii”, continuă Lisa Smiley. „În cazul în care testul de sarcină devine pozitiv, eu știu că e un copil! Iar când le spun altor oameni că sunt gravidă, și ei știu că este un copil. Pentru că asta înseamnă cuvântul gravidă: sunteți gravidă cu un copil”.

Ea descrie realitatea îngrozitoare a avortului în termeni duri. „Într-un avort, un copil care este tăiat bucăți, ucis și aspirat în afara mamei. Este unul dintre acele adevăruri incomode pe care activiștii pro-avort nu le place să le recunoască. Pentru că atunci când este un copil în pântece, se schimbă totul.”

Sursă: LifeSiteNews