Blog Toate articolele

 

Povestea de azi este despre Briana, o mamă singură, în vârstă de 24 de ani, care tocmai a absolvit Dreptul la Universitatea Harvard. (Dap, universitatea aceea faimoasă și grea din America :D)

,,Am făcut ceea ce era corect să fac”, spune tânăra mămică, ,,indiferent de temerile interioare, deoarece nu am vrut să dau oamenilor prilejul de a zice că am avut de ales între  succes și a fi mamă. [] A spune că ultimul an la Harvard, cu un nou-născut, și ca mamă singură, a fost o provocare – ar fi o subestimare. O să fiu sinceră și o să vă spun că nu credeam că pot să o fac. Astăzi, din fericire, pot spune că am făcut-o!”

Uitându-se spre fiica ei, Evelyn, pe care o ține în brațe, adaugă: ,,Evelyn – au spus că din cauza ta nu aș fi în stare să termin facultatea. Tu să știi că datorită ție am reușit. Îți mulțumesc pentru că mi-ai dat curajul și puterea de a fi invincibilă! Hai să nu ne oprim aici și să îi mai surprindem!”

Povestea ei subliniază faptul că cei mici nu distrug visurile, ci sunt insiprația din spatele acestora. După absolvire, Briana, împreună cu fiica ei, s-au mutat în Los Angeles, unde tânăra mamă a fost acceptată la o firmă prestigioasă de avocatură.

Adapatare după https://www.liveaction.org/news/single-mom-graduated-harvard-law/ de către Eliza Cloțea.