Blog

Cel mai frumos eveniment la Studenți pentru viață este botezul unui copilaș. Știți voi, nouă ne plac tare mult bebelușii. Și cei din burtică. Iar atunci când ei fac parte din familia Studenți pentru viață – din prima secundă! – bucuria este și mai mare când împarți cu ei clipe de sărbătoare.

Din partea noastră, a studenților veseli, un Bebe a primit la botez un body plin de viață și culoare!

Mami și Tati, membri harnici și devotați în asociația noastră, au adus-o peste tot pe micuță încă din primele ei clipe de viață în burtică.

S-au gândit (și foarte bine au făcut) că micuței o să îi placă să asculte muzica pe care am cântat-o împreună atunci când în decembrie am fost la colindat cu asociația. Păi nu? Știți probabil că un bebeluș în burtică aude inima mamei încă de la 18 săptămâni și îi poate recunoaște vocea.

Mai mult, am și dansat împreună la Studenți pentru viață! Doar nu degeaba știe Bebe să facă tumbe de la 12 săptămâni! Ca să dai roade unde îți propui, trebuie să începi devreme!

Bucuria a crescut și mai mult când am aflat că Mami și Tati vor dona către Centrul de consiliere ,,Sf. Alexandra Împărăteasa” o parte importantă a darului de botez. Cu acești bănuți, femei în criză de sarcină vor fi sprijinite și ajutate să depășească mai ușor situația dificilă în care se află și să se bucure de minunea pe care o poartă în pântece. O astfel de faptă bună este o încurajare și o afirmare a faptului că oricine poate face ceva pentru viață, în orice împrejurare s-ar afla. Este o bucurie să vezi cum speranța și încrederea cresc cu fiecare mână întinsă, cu fiecare vorbă bună primită și cum viața înmugurește acolo unde i se pregătesc un loc plin de dragoste.

Așa că nu mai stați pe gânduri. Poate acum vă întrebați: ,,Eu oare ce pot să fac pro-viață?” Nicio grijă, se pot face multe. Medicii pot proteja viața, artiștii pot compune opere sau scrie poezii despre minunea care crește în pântece, sportivii pot organiza evenimente caritabile care să sprijine familii aflate în impas, învățătorii pot educa pro-viață, politicienii pot oferi indemnizații și ajutor concret și multe, multe alte lucruri se pot face pentru viață! Începem de mâine?