Toate articolele

Oficial, „Sărbători pentru toți 2023: 114 cadouri pentru 114 copii” a fost dus la bun sfârșit.

 

După cum mulți știți deja, Studenți pentru viață organizează din 2014 evenimentul caritabil „Sărbători pentru toți”, prin care ne exprimăm dragostea față de copilași care, fie din cauza lipsei unui părinte, a nevoilor materiale sau a unui mediu cald, curat și sigur în care să locuiască, nu pot simți ce înseamnă să fii bucuros când primești iubire și cadouri atât de mult ca alții.

 

Anul acesta am extins evenimentul de la un centru la trei, astfel încât copii din trei instituții s-au bucurat de cadouri și colinde de Crăciun!

 

Beneficiarii noștri au fost:

– 30 de copii de la Centrul pentru Educație și Sprijin Comunitar al Fundației Sf. Dimitrie

– 49 de copii de la Centrul de coordonare, consiliere, evaluare şi suport „Sf. Spiridon” al Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4

– 35 de copii de la Secția IX a Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”

 

Procesul de pregătit cadouri, deși poate suna simplu în teorie, în realitate a fost cât se poate de solicitant și complex! Am ținut mult ca anul acesta cadourile să fie potrivite vârstei fiecărui copil, ceea ce a însemnat combinații care de care mai interesante, o distribuție cât mai cumpătată a donațiilor primite și o administrare a banilor foarte atentă pentru a ne încadra în suma propusă.

 

Ce să vă mai spunem, nu doar că am strâns mai mult de 10000 RON, cât ne-am propus inițial, suma finală fiind de 11236 RON, am și rămas cu 339 RON, bani pe care îi vom folosi la un alt proiect caritabil.

 

Vă mulțumim pentru tot sprijinul pe care ni l-ați oferit în a dărui și de acest Crăciun copiilor care nu se pot bucura de cadouri și iubire la fel de mult ca alți copii!