Concursurile „ROMÂNII AU TALENT PRO-VIAȚĂ” 2019

Foto: Doxologia

Dragi susţinători ai vieţii,

În sute de orașe din România și Republica Moldova se desfășoară activități în Luna pentru viață 2019 „Unic din prima secundă”. Mulți dintre dumneavoastră participați pe 23 martie la Marșul pentru viață 2019.

Cu siguranță dragostea pe care o aveți pentru toți copiii, născuți și nenăscuți, dar și pentru mame se va exprima în pancarte istețe, bannere personalizate, fotografii excepționale, poezii deosebite, clipuri de promovare sau de la Marș.

Așa că și în acest an Asociaţia Studenţi pentru viaţă organizează Concursurile „ROMÂNII AU TALENT PRO-VIAȚĂ” 2019:

· Concurs de pancarte folosite la marș (puteți trimite pancarta în format pdf sau jpg sau o fotografie cu ea la marș) sau la activități din LPV;

· Concurs de bannere electronice;

· Concurs de fotografii realizate în timpul MPV sau activități din LPV;

· Concurs de videoclipuri de promovare a MPV sau a altor activități din LPV;

· Concurs de videoclipuri cu marșul sau activități din LPV;

· Concurs de eseuri pe tema „Unic din prima secundă”;

· Concurs de poezii pe tema „Unic din prima secundă”;

La fiecare concurs, premiile sunt:

Premiul I: 100 ron, 10 reviste Pentru viaţă nr. 8, „Unic din prima secundă”, 3 broșuri „Mărturii despre criza de sarcină. Femei fericite că au născut, femei care regretă avortul”, 3 seturi din cărțile 1-3 din colecția „Fiecare viață este un dar”, de Veronica Iani: „Bebe. O poveste din burtică”, „Ioana. O poveste despre Sindromul Down” și „Tudor. O poveste despre adopție”.

Premiul II: 75 ron, 5 reviste Pentru viaţă nr. 8, „Unic din prima secundă”, 2 broșuri „Mărturii despre criza de sarcină. Femei fericite că au născut, femei care regretă avortul” și 2 seturi din cărțile 1-3 din colecția „Fiecare viață este un dar”, de Veronica Iani: „Bebe. O poveste din burtică”, „Ioana. O poveste despre Sindromul Down” și „Tudor. O poveste despre adopție”.

Premiul III: 50 ron, 3 reviste Pentru viaţă nr. 8, „Unic din prima secundă”, 1 broșură „Mărturii despre criza de sarcină. Femei fericite că au născut, femei care regretă avortul” și cărțile 1-3 din colecția „Fiecare viață este un dar”, de Veronica Iani: „Bebe. O poveste din burtică”, „Ioana. O poveste despre Sindromul Down” și „Tudor. O poveste despre adopție”.

Materialele trebuie trimise pe adresa studentipentruviata@gmail.com

Data limită de trimitere a materialelor este 7 aprilie 2018. Câștigătorii vor fi anunțați pe 15 aprilie.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *