Blog Știri

RevistaPentruViataNr3

Numărul 3 al revistei „Pentru viață” a asociației Studenți pentru viață are tema „Bărbatul și femeia, egali și complementari”.

Binele unui bărbat se află alături de o femeie și binele unei femei se află alături de un bărbat, în familie. Familia este cadrul în care egalitatea și complementaritatea se manifestă prin excelență. Așadar, ceea ce pare un inamic conform unor ideologii, cineva de care trebuie să te ferești să te domine și pe care trebuie să te strădui să îl domini, este chiar ajutorul cel mai important.

Nu numai important, ci de neînlocuit. O femeie aduce în viața unui bărbat ceea ce el nu are, iar un bărbat aduce în viața unei femei ceea ce ea nu are. Bărbatul și femeia sunt complementari fizic și psihic. Cel mai clar se vede această realitate în faptul că, pentru a apărea o nouă viață umană, este nevoie de un bărbat și de o femeie: în absența unui spermatozoid și a unui ovul, nu există concepție.

Primul număr al revistei „Pentru viață”, dedicat solidarității cu femeia aflată în criza de sarcină și intitulat „Iubește-i pe amândoi”, se poate citi AICI.

Al doilea număr, dedicat sprijinirii adopției, celor adoptați, părinților adoptivi, familiilor celor care vor să adopte și copiilor instituționalizați care vor să fie adoptați și intitulat „Adopția, o alegere nobilă”, se poate citi AICI.

Pentru viaţă – Toamnă 2014 – Citește sau descarcă revista de pe Scribd

Cuprins 1 

Editorial – Bărbatul și femeia, egali și complementari

Bărbatul trebuie să fie foarte bărbat și femeia, foarte femeie 4

Convertirea mea, o ex-lesbiană feministă  5

Următoarea redefinire a căsătoriei? 

„Fundamentele vieții de familie sunt intangibile” 

9 11 sfaturi pentru bărbații căsătoriți 

Coperta 2

Centre de consiliere pentru criza de sarcină

Coperta 3

Versuri pentru viață

Coperta 4

Voci pentru viață

Revista Pentru viață nr. 3 – „Bărbatul și femeia, egali și complementari” este disponibilă și în format tipărit la prețul de 1 leu/exemplar. Comanda se trimite pe mail la adresa: studentipentruviata@gmail.com.

Dacă doriți să sprijiniți distribuirea gratuită a revistei, vă rugăm să faceți o donație în contul Asociației Studenți pentru viață, menționând scopul donației:

Asociației Studenți pentru viață

RO49VBBU2511UN2312602701

Volksbank România – Sucursala Unirii.