Blog Știri

copertă

Se spune că femeile sunt de pe o planetă, iar bărbaţii de pe alta, dar e evident că amândoi se nasc aici, se întâlnesc aici, se plac, se căsătoresc aici. Iar uneori se despart, și atunci spun că nu se potrivesc. 

De ce se sfarmă dragostea?

Bărbatul și femeia sunt construiţi diferit. Sunt făcuţi să lucreze împreună, ca mintea cu inima. Dragostea îi unește, iar rodul dragostei lor sunt copiii. Cu aceste gânduri în minte, am pornit la editarea numărului 3 al revistei „Pentru viaţă”, care are ca temă „Bărbatul şi femeia, egali şi complementari”.

Dumneavoastră sunteți cei care veți aprecia cât de folositoare sunt materialele din revistă. Noi doar vă spunem că sunt oneste, că sunt dedicate exclusiv binelui bărbatului și femeii care doresc să aibă o familie frumoasă.

Nimeni nu te pregăteşte să iei viaţa în piept. Şi, uneori, ai nevoie de un prieten bun care să-ţi amintească firescul. O vorbă simplă poate face mai mult decât o bibliotecă întreagă. Ai nevoie de un prieten care să te încurajeze când şovăi.

Așa au și alții nevoie. De aceea, vrem ca revista să ajungă la cât mai mulți doritori de familii frumoase, în special la tineri. Cel mai simplu ar fi să le-o dăruim.

Rugămintea noastra este să sprijiniți, pe cât puteţi, distribuirea ei gratuită, plătind un număr de exemplare care vor fi oferite în mod gratuit.

Orice sumă contează!

Donaţia ta ne va ajuta să le oferim revista celor care au nevoie de răspunsuri la întrebări despre viaţă:

• tineri care vor să-şi întemeieze o familie • soţi a căror căsnicie se află în impas • părinţi care vor să comunice mai bine cu copiii • şi, în general, celor interesaţi de o relaţie firească şi sănătoasă cu cei mai apropiaţi ai lor

Donează acum o sumă cât de mică în contul nostru:

Asociația Studenți pentru viață

RO79VBBU2511UN1736792701 – RON

RO17VBBU2511UN1736791101 – EURO

Volksbank România – Sucursala Unirii

Detalii plată: „Distribuirea revistei”

 
Cu prețuire, pentru viață,
Alexandra Nadane Președinte Studenți pentru viață