Blog Știri

Logo-SPV-UB

18.12.2014

„Sărbători pentru toți” – spectacol caritabil dedicat copiilor de la Centrul „Diaconia”

Comunicat de presă

În timp ce noi ne pregătim să petrecem cu pace Crăciunul în sânul familiei, sunt mame şi copii care au fost nevoiţi să se smulgă brutal din mediul familial şi să înceapă o nouă viaţă, în care să reînveţe iubirea şi să regăsească pacea de care au atâta nevoie. Poate că aceştia îl aşteaptă cu cea mai mare ardoare pe Moş Crăciun, ca o promisiune a binelui şi iubirii.

Asociația „Studenți pentru viață – Universitatea din București”, în parteneriat cu Centrul de primire în regim de urgență a mamelor cu copii victime ale violenței în familie „Patriarh Justinian Marina” al Asociației Diaconia a Patriarhiei Române, cu sprijinul Universității din București, al Asociației Feminism proFamilie și al companiei Artist Party organizează sâmbătă, 20 decembrie, începând cu orele 19.00 în Aula Magna a Facultății de Drept din cadrul Universității din București spectacolul caritabil „Sărbători pentru toți”.

Evenimentul face parte din cadrul unei campanii de conştientizare şi sprijinire a victimelor violenţei în familie și este dedicat în primul rând copiilor, mamelor şi tuturor celor care beneficiază de sprijin în cadrul Centrului „Diaconia”.

Spectacolul va fi prezentat de actrița Ioana Picoș și va debuta cu participarea extraordinară a artistului Nicolae Voiculeț, apoi vor urca pe scenă colindătorii de la Asociația „Tradiția Românească” și Corul de copii al Centrului „Diaconia”.

Moş Crăciun va împărţi daruri celor aproape 100 de copii de la Centrul „Diaconia” și celorlalți copii prezenţi în seara evenimentului, după ce unii dintre ei vor susţine diverse momente artistice, iar participanţii se vor putea bucura de atmosfera colindelor, de expoziţia cu lucrări ale copiilor şi de un târg caritabil de prăjituri făcute acasă.

În cadrul evenimentului se vor strânge donații în bani, rechizite și articole de papetărie pentru centrul „Diaconia”.

Adresa Facultății de Drept din cadrul Universității din București este: Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, sector 5, București.

Intrarea este liberă.

Maria-Antonia Stanc,

Președinte

Asociaţia „Studenţi pentru viaţă – Universitatea din Bucureşti”