Blog

Când? 21 martie.

Unde? În multe orașe.

Ce? Mergem, vorbim, postăm.

De ce? De viață, de iubire, de copii.

Cu cine? Cu prietenii, cu copiii, frații, părinții, străbunicii, strănepoții și cu noii prieteni pe care îi găsești la Marș.

Cu ce? Baloane primești acolo, dar vino cu o pancartă, tipărită la imprimantă sau desenată. La aceste linkuri (aici, aici, aici sau aici) o să găsești 200+ modele.

Altceva? Fii creativ! Participă la cele 5 concursuri pentru viață.

SKM_C364e15030613390_0003

Altceva? 21 martie e Ziua Mondială a Sindromului Down. Susține-ți prietenii cu SD. Dar și copiii cu SD din pântecele mamei, altfel 96% vor fi avortați în continuare în UE ! Brrr !!

Altceva? Fii generos: facebook, twitter, whatsapp, viber, skype, odnoklassniki, google+, HR.com, Instagram, iWiW, classmate.com, fotolog, weworld, zooppa, caringbridge.

PS: În București poți să vii pe 21, sâmbătă, la ora 14 în Piața Unirii, mergem până la intrarea Șincai din Parcul Tineretului și apoi ascultăm pe Iris, Vlad Miriță, Marius Bălan, Emisia 2, Ioana Picoș, Morris, Rafaelo Varga, Kaira.

Pe 19 martie, joi, la ora 19, la Casa de Cultură a Studenților, poţi să vezi filmul „Gimme Shelter”, după o întâmplare adevărată, o poveste despre abuz, adevăr, curaj și solidaritate ce o are în mijloc pe o adolescentă de 16 ani.

Pe 20 martie, vineri, la ora 18 la Facultatea de Teologie Ortodoxă, poţi participa la conferința „Cum să salvezi viața unui copil nenăscut?”. Dialogul îl are ca invitat pe doctorul ginecolog Ionel Cioată.

Pe 22 martie, duminică, de la ora 15.00 în Parcul Tineretului poți să alergi sau să-i aplauzi pe cei care aleargă la Crosul „Alerg pentru viață”.

PS: În Chişinău poţi să vii pe 21 martie, la ora 12 la IMSP Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Mergem pe traseul Viaduct – Ciuflea – Ștefan cel Mare – Piața Marii Adunări Naționale și aici îi vom asculta pe Georgeta Voinovan, Silvia Grigore şi Cristofor Aldea-Teodorovici.