Blog

Luni, 21 decembrie 2015, de la ora 18.00, în Aula Magna a Universității din București a avut loc a doua ediție a spectacolului „Sărbători pentru toți”, eveniment organizat de către Asociaţia „Studenţi pentru viaţă – Universitatea din Bucureşti”, în parteneriat cu Centrul „Diaconia”, cu sprijinul Asociaţiei Feminism proFamilie și al companiei Artist Party.
Spectacolul a fost dedicat copiilor și mamelor care beneficiază de sprijin în cadrul centrului „Diaconia”, cel mai mare centru din București dedicat victimelor violenței domestice.

În cadrul spectacolului prezentat de actrița Ioana Picoș-Făgădaru, au urcat pe scenă: tenorul Vlad Miriţă, barotonul Iordache Basalic, pianistul Alexandru Burcă, Maria Ciocan Band, dansatorul Momo Peter Sanno, corul asociaţiei „Studenţi pentru viaţă” și corul de copii al centrului.

Moş Crăciun a daruri tuturor copiilor prezenţi la acest eveniment, iar participanţii s-au bucurat de expoziţia de lucrări ale copiilor de la centrul „Diaconia” şi de un târg caritabil de prăjituri făcute acasă de voluntarii asociaţiei „Studenţi pentru viaţă”.

Transmisiunea online și filmarea a fost realizată de Radio Lynx http://www.radiolynx.ro/.