Blog Știri

Peste 8.000 de bucureșteni au participat la Marșul pentru viață 2017 „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”, sâmbătă, 25 martie.

La ora 12.30 au început să se adune participanții în Piața Unirii, iar la 13.00 s-a plecat spre Parcul Tineretului. La intrarea în Parc participanții depășiseră numărul de 8.000!

Pe scenă au luat cuvântul: Alexandra Nadane, președintele Asociației Studenți pentru viață, Georgeta Bărăscu, cu o mărturie despre o întreruperea de sarcină pe care a făcut-o, Oana Dancă, o tânără care a fost îndemnată în mod repetat de tatăl copilului să facă avort, dar a născut copilul, Vladimir, cu care a venit pe scenă, preotul David Pestroiu, reprezentantul Preafericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, pastorul Virgil Achihai, președinte la Uniunea Bisericilor Creștine după Evanghelie, pastorul Cornel Boingeanu, președinte la Uniunea Bisericilor Creștine Baptiste din România și deputatul Daniel Gheorghe (PNL).

A urmat concertul Live for Life, în cadrul căruia au cântat: grupul de copii „Îndrăgostiți de muzică” – Ingrid Maria Boengiu, David Adrian Ștefan, Mara Cazacu și Cristina Maria Postoloache, Dragoș Bădoi, Maria Coman, formațiile Coco și Schimbul 3 by Adrian Ordean (în care s-a despărțit fosta trupă Compact). Spectacolul a fost prezentat de Ioana Picoș.

Marșul pentru viață 2017 s-a desfășurat în peste 285 de localități din România și Republica Moldova.

FOTO:

VIDEO: Live streaming de la Prodocens Media

Citeşte şi Discursul Alexandrei Nadane, președinta Asociației Studenți pentru viață, la Marșul pentru viață 2017

Citeşte şi Georgeta Bărăscu, Marșul pentru viață 2017, București: „I-am spus soțului meu: eu dacă voi mai rămâne însărcinată să fii sigur că nu o să mai fac nicio întrerupere de sarcină”

Citeşte şi Oana Dancu, Marșul pentru viață 2017, București: „Eu ştiu ce înseamnă criza de sarcină”

Citeşte şi Preot David Pestroiu, Marșul pentru viață 2017, București: „Avem speranță! Suntem pentru viață!”

Citeşte şi Pastor Virgil Achihai, Marșul pentru viață 2017, București: „Viața venită de la Dumnezeu începe în momentul concepției și nimeni nu are dreptul să o întrerupă”

Citeşte şi Pastor Cornel Boingeanu, Marșul pentru viață 2017, București: „Curajul dumneavoastră de a spune «suntem pentru viață» înseamnă enorm de mult”

Citeşte şi Deputatul Daniel Gheorghe, Marșul pentru viață 2017, București: „să înțelegem criza de sarcină. România are dreptul să transforme această situație într-o prioritate națională, pentru că reprezintă o problemă de securitate națională”