Blog

Dăm startul unui nou proiect și punem pe rotițe ,,Caravana pentru viață”!

Ce este ,,Caravana pentru viață”?

Un proiect prin care ne dorim să aducem bucuria sprijinirii și ocrotirii vieții mai aproape de dumneavoastră, chiar acolo unde vă aflați. În oraș, în afara orașului, la sat, la mare, la munte – oriunde! Prin intermediul acestei inițiative, ne dorim să facilităm accesul diferitelor comunități la informații de actualitate și interes general din domeniul pro-viață. Mesajul poate îmbrăca forma mai multor acțiuni, în funcție de specificul comunității în care mergem, însă ne dorim ca de fiecare dată să reușim să susținem o proiecție de film pro-viață, destinată adulților și copiilor cu vârsta peste 14 ani, și un atelier de citit povești pro-viață pentru copilașii mai mici.

Pe data de 27 ianuarie, ,,Caravana pentru viață” va desfășura prima acțiune din cadrul acestui proiect și merge în satul Bălăceanca, comuna Cățelu, județul Ilfov. Gazda noastră va fi părintele Constantin Iordăchescu, de la Parohia ,,Adormirea Maicii Domnului”. Vă invităm să vizionăm împreună „Bella”, un film care promovează valorile vieții și ale familiei. Proiecția de film va începe la orele 16:00, iar intrarea este liberă.

Mai multe despre film:

Nimic nu poate înlocui iubirea. Dar ea apare acolo unde nu te aștepți… dacă este locul ei! Ce poate determina o femeie singură, fără sprijin familial și fără niciun venit să păstreze un copil pe care nu-l aștepta și nu-l dorea? Iubirea care apare unde e locul ei!

Cum putem să susținem și să fim alături de o femeie aflată în dificultate?

Vom descoperi împreună în filmul „Bella” cum înțelegerea și șansele vin din dragoste, iar problemele își găsesc soluție atunci când alegem firescul.

Pentru organizarea de activități pro-viață în diferite locații, vă rugăm contactați-ne la studentipentruviata@gmail.com sau 0729.202.403