Blog
Foto: Hello Magazine

Helen Glover, născută pe 17 iunie 1986, este o canotoare britanică profesionistă şi membră a echipei naționale a Marii Britanii de canotaj. Catalogată drept numărul 1 feminin la canotaj în lume, din 2015 este triplă campioană olimpică, triplă campioană mondială, cvintriplă campioană a cupei mondiale şi triplă campioană europeană.

Pe lângă toate aceste titluri remarcabile, Helen Glover declară că cea mai mare reuşită a vieții sale este băiețelul ei Logan.

,,Niciodată nu m-am gândit că poate fi atât de frumos să fii mamă. Am fost extrem de bucuroasă când am văzut ceea ce a putut creşte în burtica mea. Ca mamă, realizezi de cât de multe poate fi capabil corpul uman, cum pur şi simplu dă naştere unei noi vieți.”

Întrebată dacă va mai dori să participe la jocurile olimpice din nou, Helen a declarat: ,,Oficial nu m-am retras, pentru că nu-mi doresc să-mi închei cariera aici. Înainte să fii mamă nu ştii cum va fi, totul este atât de nou pentru mine încât îmi e greu să spun cum voi continua, însă îmi place să ştiu că sportul va rămâne în continuare o opțiune pentru mine.” Rolul de mamă reprezintă o schimbare în viață pe care o salută: ,,Să fii sportiv presupune să te gândeşti întotdeauna la tine şi totul se învârte în jurul tău, pe când ca mamă te gândeşti să-i fie bine persoanei căreia i-ai dat viață. Apoi totul trece pe locul 2.”

Helen se descrie ca o mamă liniştită: „În sport şi în canotaj sunt extrem de activă, dar e suficient să mă iei de acolo şi sunt incredibil de relaxată. Deci totul a venit de la sine în rolul meu de mamă.” Logan s-a potrivit perfect cu viețile lor. „Este un copil căruia îi place afară, pe care suntem norocoşi să-l avem şi care se dezvoltă în ritmul lui”, a afirmat Helen. ,,Înotul este sportul lui favorit, i-a plăcut apa încă de când era în burtică.”

După https://www.hellomagazine.com/celebrities/2019012767093/helen-glover-opens-up-about-motherhood-exclusive/

Foto: Hello Magazine