Blog Știri Toate articolele

Studenți pentru viață pregătesc 4 proiecte în perioada sărbătorilor de iarnă 2019:

  1. Spectacolul caritabil „Sărbători pentru toți” – 13 decembrie 2019

Spectacolul este dedicat sprijinirii copiilor de la Centrul Social Multifuncțional „Sf. Nicolae”, copii ce provin din familii defavorizate și cărora centrul le oferă ajutor la teme și programe de dezvoltare personală. Donațiile în bani și rechizite școlare, care se vor colecta cu ocazia spectacolului, vor ajuta la dezvoltarea programelor Centrului „Sf. Nicolae”. Pentru mai multe detalii despre spectacol: http://studentipentruviata.ro/2019/12/comunicat-de-presa-a-sasea-editie-a-spectacolului-caritabil-sarbatori-pentru-toti/

2. Campania de cadouri „Fii tu Moș Crăciun!”, 5–18 decembrie 2019

Copiii ale căror familii trec prin momente dificile și se află în programele de asistență socială ale Centrului de consiliere ,,Sf. Alexandra Împărăteasa” vor primi cadouri de Moș Crăciun. Sunt familii care trec prin situații de criză și au nevoie de speranță, dragoste și încredere. Din acest motiv, ne dorim ca Moș Crăciun să ajungă și la ei!

3. „Zâmbet de poveste” – Ședințe foto gratuite pentru beneficiarii Centrului „Sfânta Alexandra” – 7 și 14 decembrie

Anul acesta, sania cu fotografii – cadou oprește la Centrul Sf. Alexandra! Din ea vor coborî tinerii voluntari fotografi, care își vor dedica două weekenduri pentru a oferi două ședințe foto de Crăciun gratuite mămicilor și copilașilor care primesc sprijinul Centrului Sf. Alexandra Împărăteasa.

4.„Haideți la colindat cu noi!”

Bucuria sărbătorilor este deplină atunci când colinzi din tot sufletul! Așa că te așteptăm în ceata noastră pentru a vesti Nașterea Domnului!

Duminică, 8 decembrie, vom colinda de la ora 16:00 la maternitatea Filantropia, iar de la ora 18:30 la maternitatea Giulești. Următoarele evenimente de colindat vor fi anunțate ulterior.