Blog

Ești licean sau student? Vrei să afli mai multe despre ce înseamnă să fii pro-viață? Vino la webinarul internațional pro-viață dedicat liceenilor și studenților!
Când? 15 mai, la ora 17.00.
Vei descoperi 7 tineri pro-viață din România, Europa și SUA, care te vor inspira, dar și mulți liceeni și studenți cu preocupări similare. Pentru înscrieri completează acest formular. Se va asigura traducerea în limba română.

Vorbitori:

1. Calum Miller: „Să mergi la Casa Albă și la BBC ca doctor pro-viață – experiența mea, între felicitări și ură”

Calum este medic pro-viață, absolvent al Facultății de Științe Medicale, Medicină și Chirurgie din cadrul Universității Oxford, Marea Britanie și autor al mai multor studii de bioetică. A susținut peste 40 de conferințe și prezentări la nivel internațional, a vorbit pe teme pro-viață la BBC și la Casa Albă.

2. Anita Radics: „Ateliere de educație pentru viață în inima satului”

Anita este președinte ATOR Banatul de Munte, studentă în anul al II-lea la Facultatea de Psihologie a Universității de Vest din Timișoara și coordonează voluntarii din cadrul proiectului „Tabăra din inima satului”.

3. Emanuel Buta: „Dacă nu suntem pentru viață, atunci pentru ce am putea fi?”
Emanuel este președinte ASCOR Iași, membru în birourile de conducere ale Federațiilor FONTIS și VOLUM, doctorand al Facultății de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași și se implică de 8 ani în proiecte de voluntariat în sprijinul tinerilor.

4. Andreea Mocan: „Cum am devenit pro-viață?”

Andreea este elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic Carei și a participat la Școala de vară „Viitorul este pro-viață”, organizată în august 2019 de Asociația Studenți pentru viață și Asociația România pentru viață.

5. Costin Țoța – „Pro-viață la 21 de ani”

Costin este student în anul al III-lea la Facultatea de Drept a Universității din București și student în anul al III-lea la Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

6. Maria Tzoganakis: „Avem responsabilitatea de a face ceva pentru ceilalți”

Maria este studentă în anul al III-lea la Facultatea de Chimie din cadrul Universității Waterloo, Canada. Este membră a The Romanian Orthodox Youth of the Americas Association. A fost președinte a Students for Life University of Waterloo, Canada, iar în prezent este director of activism în cadrul acestei organizații. Recent a inițiat un grup pro-viață pentru tinerii din comunitatea ei.

7. Eliza-Maria Cloțea: „Eu sunt pro-viață. Dar cel de lângă mine?”

Eliza este președintele Asociației Studenți pentru viață, studentă în anul al VI-lea la Facultatea de Medicină din cadrul UMF „Carol Davila” din București. Face parte din echipa de organizare a Marșului pentru viață București și este autoarea seriei de vloguri „1 minut pro-viață”.

Webinarul este organizat de Asociația Studenți pentru viață