Blog Știri

În data de 6 ianuarie 2022 a fost ales un nou președinte al Asociației Studenți pentru viață București, Valentina Doliș. Valentina este studentă în anul III la Facultatea de Inginerie Medicală din cadrul Universității Politehnica din București și despre acest nou început a declarat:

„Cred că este esențial ca noi, generația tânără, să ne implicăm și să conștientizăm profund importanța ocrotirii unei vieți abia concepute. Fiecare dintre noi a primit acest dar minunat, VIAȚA, de aceea e un semn de responsabilitate și recunoștință curajul de a ne implica și de a susține viața umană prin activitățile și proiectele pe care le va realiza Asociația.

Sunt pro-viață, deoarece nu văd un alt lucru mai cu sens pe pământ, știind câtă bucurie, împlinire și dragoste poate să aducă un copil în sufletul mamei și al familiei.

Cu sprijinul membrilor asociației, dar și al Adelinei Militaru, cea de la care am preluat mandatul de președinte al Asociației Studenți pentru Viață, și al foștilor membri ai SPV București, care dau o mână de ajutor când li se cere, nădăjduiesc să dezvoltăm în continuare activitatea pentru viață.

Haideți să construim împreună, haideți să ne bucurăm de bine împreună, haideți să bucurăm pe cele care aduc bucuria vieții în lume!”.

Cu ocazia finalizării mandatului de președinte, Adelina Militaru a declarat:

„Le sunt recunoscătoare tuturor studenților și altor sprijinitori alături de care am avut ocazia de a construi binele în activitatea mea de membru și apoi de președinte al Asociației Studenți pentru viață București.

Când m-am înscris prima dată ca voluntar SPV București am plecat de la gândul că copiii din pântecele mamelor sunt cei mai vulnerabili dintre noi și, de aceea, ei și mamele lor sunt cei care au cea mai mare nevoie de dragoste și de sprijin. Acum, la finalizarea mandatului de președinte, pot spune că am conștientizat cu adevărat nevoia de implicare a oamenilor pentru a sprijini femeile în criză de sarcină.

Chiar dacă activitatea mea la Studenți pentru viață București s-a încheiat, implicarea mea pro-viață va continua la România pentru viață, alături de Alexandra Nadane. Îi urez succes Valentinei Doliș în noul mandat și în sporirea binelui săvârșit la Studenți pentru viață!”.