Blog

MPV2016-CrosulPentruViata-19Martie

Evenimentul Crosul pentru viață este o acțiune caritabilă ce are drept scop promovarea respectării și sprijinirii femeilor și familiilor aflate în situație de criză (sarcină neașteptată, violență, abuz, impas material, locativ ș.a.m.d.).

Evenimentul este organizat de către Asociatia „Studenți pentru viață” (studentipentruviata.ro) și face parte din „Luna pentru viață”.
Fondurile obținute în urma evenimentului vor fi folosite pentru acordarea de sprijin de urgență grupurilor țintă, la solicitarea acestora și la derularea de evenimente de conștientizare a gradului de risc social în care se află grupurile țintă.
Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 19 martie, între orele 10.00 – 13.00, în Parcul Alexandru Ioan Cuza din București (Parcul „I.O.R.”), și va avea startul în Strada Rotundă.

Evenimentul va avea doua probe:
– Crosul – constand în aprox. 9 km (3 ture de lac, cu afișarea rezultatelor)
– Fun Race – în 3 km (o tură de lac)
– Crosul se va desfasura in Parcul Alexandru Ioan Cuza din București, cu startul și finish-ul în Str. Rotundă. Traseul va consta in una, respectiv trei ture de lac, in functie de proba aleasa.

Pachetul de concurs cuprinde: număr de concurs, acces la punctul de revitalizare, înregistrarea timpului şi înscrierea în clasament, medalie de finisher, diplomă electronică (ulterior incheierii evenimentului), precum si materiale promotionale/informative privind cauza.
Ridicarea pachetului de concurs va putea fi efectuată la locul de start, în dimineaţa cursei, intre orele 9.15 – 09:45.
Alergătorii vor participa la eveniment cu propriul echipament. Se recomandă alergătorilor să poarte echipament de alergare corespunzător condițiilor meteorologice din ziua respectivă.

Înscrierile online se fac prin completarea formularului de înscriere de pe site-ul crosulpentruviata.ro ( http://www.crosulpentruviata.ro/inregistreaza-te/ ) pana la data de 17.03.2016, ora 20:00 și prin efectuarea unor donații pentru susținerea cauzei „Sprijin pentru femeile și familiile aflate în situație de criză”.
Valorile donațiilor sunt:
– 20 lei pentru proba de 3 km
– 35 lei pentru proba de 9 km
Platile vor fi efectuate prin virament bancar în contul Asociației Studenți pentru viață.
Pe ordinul de plata vor fi completate urmatoarele informatii:
CUI Asociatie:
Cont: RO25BTRLRONCRT0V17367901 – RON
Banca: Banca Transilvania – Sucursala….
Descriere plata: participant – donatie proba 3 km, respectiv participant – donatie 9 km
Donatia nu se returnează în cazul neparticipării la competiţie. Participantii se pot inscrie si direct la locul evenimentului, cu cel mult 30 minute inainte de ora startului probei la care se vor inscrie. In acest caz participantilor le va fi eliberata chitanta pentru donatiile efectuate.
Optional, participantii pot sustine cauza prin donatii suplimentare, separate de cele aferente inscrierii.

Pentru probleme legate de înscriere:
Alexandru Zaharia
alexandru.zaharia@crosulpentruviata.ro
0723 430 198
Site-ul evenimentului: www.crosulpentruviata.ro