Blog

Nancy_Reagan

Nancy Reagan (Sursă foto: Wikipedia)

Ce șanse în viață are un copil care va fi părăsit de tată după naștere și va fi trimis de mamă la vârsta de doi ani să stea cu rudele, pentru că nu se putea ocupa de el?

Are toate șansele din lume, la fel cum orice copil are toate șansele din lume dacă este sprijinit. Viața lui Nancy Reagan, precum viața lui Steve Jobs, dat de părinți spre adopție pentru că nu își terminaseră studiile, precum viețile lui Celine Dion, Andreea Bocelli și Cristiano Ronaldo, toți trei fiind la un pas de a fi avortați,  arată că cele mai defavorabile împrejurări de la începutul vieții pot fi urmate de un parcurs ulterior de excepție.

Născută Anne Frances Robbins pe 6 iulie 1921, în New York, Nancy (așa i s-a spus de mică) a fost fiica actriței Edith Luckett și a lui Kenneth Robbins, un vânzător de mașini care și-a abandonat familia curând după nașterea fetiței.

Mama ei s-a reîntors pe scenă când Nancy avea 2 ani și a trimis-o să trăiască la un unchi și o mătușă.

În 1929, pe când Nancy avea 8 ani, mama ei s-a căsătorit cu un neurochirurg din Chicago, Loyal Davis, care a adoptat-o pe Nancy și i-a dat numele lui de familie. Din acel moment, copilăria dificilă de până atunci a lui Nancy a devenit stabilă și fericită. Toată viața l-a descris pe Loyal Davis ca fiind adevăratul ei tată.

„Fără Nancy, nu ar fi fost niciun Guvernator Reagan și niciun Președinte Reagan” – astfel a sintetizat Michael K. Deaver, consilier și prieten apropiat al familiei Reagan, rolul uriaș al lui Nancy Reagan în cariera soțului ei.

Dumnezeu să-i odihnească!

800px-Photograph_of_Governor_Ronald_Reagan,_Ron_Junior,_Mrs._Reagan,_and_Patti_Davis_-_NARA_-_198603

Familia Raegan în 1967 (Sursă foto: Wikipedia)