Radu Valcan, scrisoare emoționantă pentru fiul său nenăscut

adela_si_radu_0

Sursă foto: Revista VIP

La jumătatea lunii iunie, Radu Valcan și soția lui, Adela Popescu, urmează să devină părinții unui baiețel. Ca orice părinte, actorul este nerăbdator să își strângă copilul în brațe și face numeroase planuri cu privire la acesta.

Extrem de bucuros, Radu Valcan este prezent la fiecare control medical al soției. În plus, și-a manifestat dorința să asiste la naștere pentru a-și cunoaște fiul din prima clipă de viață.

Simțind nevoia să-și exteriorizeze frumoasele sentimente, Radu a scris o scrisoare pentru baiețelul care urmează să vină pe lume, gândindu-se că acesta o va citi cândva. În încheierea scrisorii, el i-a făcut și câteva promisiuni.

Iată mesajul emoționant:

„Puiul meu, pentru că a mai rămas putin timp până ne vom cunoaște, m-am gândit să scriu câteva rânduri, gânduri pentru tine, gânduri pe care le vei citi la un moment dat. Știi, într-o zi mă întreba cineva dacă aș schimba ceva în viata mea. „Nimic”, i-am spus atunci. Acum îmi dau seama că am greșit! Aș fi schimbat tot, absolut tot, pentru tine!

Acum mi-am dat seama că emoția pe care mi-o transmiți, mi-am dorit-o mereu. Ești puternic în mine, mă faci să trăiesc! Ce să mai zic, o sa ai cel mai fericit părinte! Acum, azi, pot să îți promit ca nu voi fi cicălitor, pentru tine voi încerca să schimb asta. 🙂

Îți promit că voi încerca să văd lumea asta și altfel decât este, cinică și egoistă! Iți promit că voi fi un bătrânel-tinerel deschis și înțelegator, că o să mă las de fumat. Ma rog, asta rămâne între noi, să nu-i spui maică-tii. :)) Îți promit că voi încerca să te fac să-i iubești pe cei ce m-au dezamăgit, mi-ar plăcea să fii tu mai înțelept.

Gata, nu-ți mai promit nimic, poate nu mă țin de cuvânt. Nu de alta, dar bătrânețea o să mă facă să uit…! Un singur lucru este cert! Te iubesc!”, a scris Radu Valcan, pe blog.

 

Sursă: Revista VIP

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *