Blog Știri

balloons-in-sky

Pentru că orice proiect frumos are nevoie de oameni care să-l susțină și de resurse, Studenți pentru viață te invită să treci la acțiune.

Poate ne cunoști de mult, poate ai aflat abia acum, poate că ne apreciezi activitatea sau poate că pur și simplu vrei să faci ceva pentru oamenii din jurul tău.

Nu știm care dintre aceste lucruri te caracterizează, dar suntem convinși că este timpul să nu mai stai pe margine, pentru că orice schimbare în bine este rodul implicării unor oameni.

În următoarea perioadă, Asociația Studenți pentru viață intenționează să realizeze câteva acțiuni de fundraising, atât pentru susținerea proiectelor dedicate formării tinerilor pentru viață și familie, cât și pentru cazurile sociale pe care le avem în evidență (tinere însărcinate aflate în situații de criză, abuz, abandon etc).

Primul eveniment la care te invităm să participi este Strângerea de obiecte care pot fi valorificate.

Ideea acestei acțiuni a apărut în urma invitației de a participa cu stand la diferite evenimente publice sau târguri. Pentru că „dar din dar se face raiul”, intenționăm să le oferim ceva în schimb oamenilor care vor veni la cort să doneze bani.

Prin urmare, dacă ai: felicitări, jucării, lumânări parfumate, obiecte handmade, obiecte croșetate, eșarfe sau alte obiecte care crezi că pot fi dăruite într-un asemenea context și vrei să le donezi, te așteptăm marți, 7 octombrie, între orele 09.00 și 21.00 la Casa de Cultură a Studenților, Sala 8.

Mulțumim! Echipa Studenți pentru viață

www.studentipentruviata.ro