Blog Toate articolele

Foarte mulți cred că cei implicați în mișcarea pro-viață au o educație precară. OR cei care au participat la Școala de vară pentru lideri „Viitorul este pro-viață” sunt elevi extraordinari; studenți foarte buni; tineri foarte înzestrați. Le-am văzut notele; le-am citit CV-urile :); i-am ascultat cu atenție; am stat de vorbă cu câți am apucat.

Și mai mulți au impresia că din mișcarea pro-viață fac parte: bigoți; abulici; inși lipsiți de spirit practic. OR tinerii pe care i-am cunoscut zilele trecute cercetează. Întreabă. Nu sunt dispuși să ia de-a gata tot ce li se spune. Au inițiative. Sunt implicați deja în proiecte mari și mă gândesc acum la tinerii din ATOR Banatul de Munte care participă ca formatori, ca organizatori sau ca voluntari în cele 14 tabere din proiectul „Tabăra din inima satului”, inițiat de Episcopia Caransebeșului.  

Unul dintre meritele Școlii de Vară pentru lideri „Viitorul este pro-viață” este că a pus în legătură astfel de oameni, răspândiți prin toată țara.
Iar altul e acela că le-a arătat un posibil drum de urmat. Unul dătător de sens. 

Ce bine ar fi fost dacă – la vârsta lor – mi s-ar fi întâmplat și mie același lucru!

Ioana R., profesoară, București

Anita Radics, Facebook: Cine suntem noi? ATOR Banatul de Munte și suntem prezenți la prima ediție a Școlii de Vară “Viitorul este pro viață”! ? #atorbm
#ScoalaDeVara #ViitorulEsteProviata #StudentiPentruViata#RomaniaPentruViata